Ismaili: Më 2017 morëm 27 rekomandime, në 2018 vetëm 8

Ismaili: Më 2017 morëm 27 rekomandime, në 2018 vetëm 8

Ministria e Shëndetësisë, ka shënuar progres në raportin vjetor të Zyrës Kombëtare të Auditimit, ku nga 27 rekomandime që kishte pasur në vitin 2017, në vitin 2018 ka marrë vetëm 8 rekomandime.

Kështu bëri të ditur ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili në një konferencë për media. Sipas tij, ky vlerësim pozitiv vjen si rezultat i angazhimit dhe luftës kundër korrupsionit./21Media