Ministria e Shëndetësisë në Gaza thotë se 13 mijë njerëz janë vrarë deri më tani

Ministria e shëndetësisë e drejtuar nga Hamasi në Gaza ka thënë se 13,000 njerëz janë vrarë tani në enklavën palestineze që nga fillimi i luftës me Izraelin.

Izraeli nisi një fushatë hakmarrëse në Gaza pasi luftëtarët e Hamasit kaluan kufirin në Izrael më 7 tetor, duke vrarë 1200 njerëz dhe duke marrë peng më shumë se 200.

Në anën tjetër, ushtria izraelite ka postuar në X duke thënë se janë miratuar planet për “vazhdimin e luftimeve tokësore dhe manovrimit në Rripin e Gazës”.

Back to top button