Seminar për trajnerë të futbollit - ligjërojnë ekspertë nga Kombëtarja A e Kroacisë

Seminar për trajnerë të futbollit – ligjërojnë ekspertë nga Kombëtarja A e Kroacisë

Seminari i trajnerëve, paralajmërimi i ndeshjeve të xhiros së 20-të të Superligës, ndeshjet e pjesës finale të Kupës së Kosovës në Basketboll dhe mbështetja financiare që ka dhënë Ministria e Sportit për xhudistët janë në fokus të rubrikës së sportit./21Media