Komunën e Malishevës do ta vizitoj sot, ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi.

Dumoshi do të pritet në takim nga kryetari i komunës së Malishevës, Ragip Begaj.

Takimi mes Dumoshit e Begaj do të mbahet në ora 10:00, tek komuna.