Dumoshi: Do të certifikohen edhe 400 të rinj si ndërmarrës

Dumoshi: Do të certifikohen edhe 400 të rinj si ndërmarrës

Në kuadër të muajit të Rinisë, ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi ka takuar një grup të rinjësh nga komunitete të ndryshme që jetojnë në Kosovës. Me ktëtë rast ajo premtoi mbështetje për rininë në ndërmarrësi. Më tej, Dumoshi bashkë me të rinj vizituan Muzeun, në kuadër të Muajit të Trashëgimisë Kulturore./21Media