Minjtë akrobatë që lëvizin nëpër raftet e supermarketit

Minjtë akrobatë që lëvizin nëpër raftet e supermarketit

Videoja e publikuar në rrjetet sociale bëri bujë dhe indinjoi të gjithë Tokion.

Videoja u filmua të hënën në një nga supermarketet e FamilyMart që veprojnë në Japoni.

Në video 7 minj të mëdhej dhe të zinj hipin e zbresin nëpër dollapet frigoriferike të supermarketit.

Me të dalë videoja kompania kërkoi të falur mbylli supermarketin dhe nisi desinfektimin.

“Ne sinqerisht ju kërkojmë ndjesë për emocionet e pakëndshme” thuhet në deklaratën që kanë shpëndarë.

“The FamilyMart” ka 14 mijë supermarkete në të gjithë Japoninë.