Në seancën e cila është duke u mbajtur sot në Kuvendin e Kosovës janë miratuar edhe propozimet për emërimin e Komisioneve Parlamentare.

Me 89 vota pro, një abstenim dhe asnjë votë kundër, Kuvendi ka miratuar propozimin e Grupeve Parlamentare për emërimin e Komisioneve Parlamentare./21Media