Kuvendi i punës i FBK-së

Kuvendi i punës i FBK-së

Federata e Basketbollit të Kosovës so ka mbajtur Kuvendin e rregullt të punës. Kuvendarët kanë miratuat të gjitha pikat e rendit të ditës.

Raporti punës, finaciar , i veprmit, ndryshimeve statutore si dhe votimi për themelimin e Qendrës Kombëtare të basketbollit morrën mbeshtetjën e delegatëve në kunvendin e  sotëm./21Media