Dashuria e madhe e çiftit të njohur Miriam Cani dhe Alban Skënderaj është bekuar me dy fëmijë. Në vitin 2015 ata u bënë prindër të një vajze për herë të parë, kurse në janar të këtij viti ata u bënë prindër të një djali.

Ashtu sikur me vajzën, çifit veproi edhe me djalin duke mos treguar fytyrën e tij por të ruanin privatësinë.

Sot 9 muaj pas lindjes së djalit, Miriami publikoi një video të ëmbël me një dedikim të veçantë duke zbuluar për herë të parë fytyrën e djali të vogël./21Media