Emërimi i tyre pritet të bëhet në vitin 2021

Emërimi i tyre pritet të bëhet në vitin 2021

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi dhe Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj, kanë nënshkruar sot Memorandum Bashkëpunimi për Atashetë Kulturorë në ambasadat e Republikës së Kosovës. Emërimi i tyre pritet të bëhet në vitin 2021./21Media