Mitrovica në zonën e kuqe, reagon Agim Bahtiri

 

Kryetari i Mitrovicës, Agim Bahtiri ka reaguar pas vendimit të Ministrisë së Shëndetësisë që Mitrovica të futet në Zonën e Kuqe për masat anti-COVID-19.

Bahtiri këtë vendim e ka quajtur të padrejt, pasi që sipas tij,  “në bazë të numrit të popullsisë dhe praktikave të zbatuara deri më tash, komuna jonë duhet ta kaloj numrin prej 120 rasteve me COVID-19 për t’u futur më këtë zonë”.

Në një postim në Facebook Bahtiri ka shkruar se shpreson që ky vendim  është marrë pa ndonjë qëllim dhe kërkon nga ministri i Ministrisë së Shëndetësisë, zArmend Zemaj që t’i verifikoj statistikat dhe ta rishqyrtoj këtë vendim./21Media

Vendimi i Ministrisë së Shëndetësisë që Mitrovica të futet në Zonën e Kuqe për masat anti-COVID-19 është i padrejt, pasi…

Posted by Agim Bahtiri on Friday, January 15, 2021

Back to top button