Agim Bahtiri e arsyeton këtë vendim për shkak të keqtrajtimit të të punësuarve dhe mosrespektimi i ligjit të punës për pushim dy ditë në javë

Agim Bahtiri e arsyeton këtë vendim për shkak të keqtrajtimit të të punësuarve dhe mosrespektimi i ligjit të punës për pushim dy ditë në javë

Kohë më parë komuna e Mitrovicës me një vendim ndaloi punën e dyqaneve dhe bizneseve të dielave për shkak siç thotë kryetari i kësaj komune Agim Bahtiri, keqtrajtimit të të punësuarve dhe mosrespektimi i ligjit të punës për pushim dy ditë në javë. Në fillim kishte reagime por inspektorët gjobitën disa kompani të mëdha dhe tash vendimi respektohet nga atë gjithë./21Media