20-vjetori i masakrës në rrugën e Kovaçëve

20-vjetori i masakrës në rrugën e Kovaçëve

20-vjetori i masakrës në rrugën e Kovaçëve në Mitrovicë, është shënuar sot me tensione e përplasje verbale në mes

të familjarëve të viktimave dhe përfaqësuesve komunalë. Familjarët përveç përfaqësuesve të të pagjeturve, nuk lejuan përfaqësuesit e komunës të vënë lule dhe të bëjnë homazhe te pllaka përkujtimore me emrat e viktimave të cilët u vranë 20 vite më parë nga ana e forcave serbe./21Media