Në Hanin e Elezit fitohet nga mjedra -2.5 hektarë janë mbjell me këtë kulturë

Në Hanin e Elezit fitohet nga mjedra -2.5 hektarë janë mbjell me këtë kulturë

Në komunën e Hanit të Elezit interesim për kultivimin e mjedrës, por thatësia e këtij viti ka ndikuar në uljen e rendimenteve. Fermerët kanë grumbulluar deri 1 mijë e 500 kilogram mjedër nga 20 ari. Komuna dhe organizata të ndryshme po i ndihmojnë fermerët në këtë fushë./21Media