Do ta ndihmojnë Kosovën në luftimin e pandemisë Covid-19

Do ta ndihmojnë Kosovën në luftimin e pandemisë Covid-19

I kthemi situatës zhvillimeve me situatës së pandemisë në vend.
Për tu dalë në ndihmë profesionistëve shëndetësorë në luftimin e Covid-19 ,në Kosovë ka ardhur një ekip mjekësh nga Italia dhe 25 ekspertë nga Gjermania,  të cilët do të qëndrojnë në Kosovë për disa javë./21Media