Kolegët e tyre organizuan një ceremoni modeste

Kolegët e tyre organizuan një ceremoni modeste

Epidemiologët amerikanë  Jen Andonian dhe Matt Shearer kishin planifikuar të martoheshin me 20 mars.

Çifti kishte menduar një ceremoni modeste për dasmën e tyre por, ky plan iu ka dështuar nga kriza e koronavirusit që ka përfshirë të gjithë botën.

Ani pse anuluan organizimin e dasmës së tyre, stafi i spitalit ku ata punojnë kishin organizuar një ceremoni modeste ku të gjithë ishin të pajisur me maska dhe doreza, gjithashtu duke e zbatuar edhe distancën për parandalimin e koroanvirusit, përveç çiftit. /21Media