Binjakët lindën para kohe

Binjakët lindën para kohe

Një çfitit nga Anglia Jayde White, 29-vjeçe dhe Marucs, 38-vjeç, u është thënë se djemtë Rocco dhe Jenson qysh në javën e 16-të kanë pasur probleme me qarkullim të gjakut, kjo për faktin se vuanin nga sindroma TTTS,

Dhe duke parë se po rrezikohej jeta e djemve, Jayde vendosi t’i nënshtrohet ndërhyrjes kirurgjikale për t’i shpëtuar nga më e keqja.

Ani pse binjakët lindën para kohe dhe mjekët u kishin dhënë pak gjasa për jetë, ata sot kanë mbushur 3 vjeç dhe numërojnë 120 mijë ndjekës në Instagram.

Më poshtë mund t’i shihni disa fotografi të ëmbla të tyre. /21Media