Ish-Presidentët, Bill Clinton dhe Barack Obama në rrezik

Ish-Presidentët, Bill Clinton dhe Barack Obama në rrezik

Shërbimi Sekret njoftoi se ka identifikuar dy paketa dyshuese në shtëpinë e Bill Clinton dhe Barack Obama që dyshohen të kenë qenë me mjete shpërthyese.

Një paketë e tillë ishe dërguar edhe në një zyrë të CNN gjithashtu me mjete shpërthyese në postën e George Soros. Punëtorët e CNN thanë se zyra menjëherë është evakuar, përcjellë rtv.21.tv

FBI pas këtyre ngjarjeve bëri një postim public në twitter duke thënë se janë të vetëdijshëm për të gjitha ndodhitë e fundit dhe se hetimet do të vazhdojnë deri në gjetjen e burimit, ka shumë persona të angazhuar për ta hetuar këtë rast, por tani për tani nuk ka asgjë konkrete./21Media