U nënshkrua memorandum bashkëpunimi mes dy institucioneve

U nënshkrua memorandum bashkëpunimi mes dy institucioneve

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Instituti Albanologjik  nënshkruan memorandum për bashkërendim të veprimemeve. Në këtë mënyrë këto institucione synojnë të promovojnë trashëgiminë kulturore./21Media