Pjesë e këtij takimi ishin edhe krerët e Federatave sportive

Pjesë e këtij takimi ishin edhe krerët e Federatave sportive

Në përfundim të vitit, ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi në Bibliotekën Kombëtare organizoi pritje për bashkëpunëtorët e kësaj ministrie përfshirë zyrtarët e Federatave sportive./21Media