Mocioni i ‘mosbesimit’ kundër Josep Maria Bartomeu dhe bordit të tij të drejtorëve ka arritur 14,100 nënshkrime me vetëm 24 orë kohë për të votuar. Ata që qëndrojnë pas lëvizjes janë të vetëdijshëm se është një detyrë e vështirë, por ata do të punojnë deri në minutën e fundit për të arritur 16,520 votat e nevojshme.

Platforma ‘Més Que Una Moció’ njoftoi se ata kishin arritur në 14,100. ‘Të gjitha ose asgjë’ i ishte bashkangjitur imazhit me rreth 1,400 vota të reja të shtuara të martën. Tani për tani, 2,420 nënshkrime janë të nevojshme për të zbatuar mocionin e mosbesimit, përcjell portali rtv21.tv

Nëse arrihet objektivi prej 16,520, ata që qëndrojnë pas lëvizjes duhet të paraqesin nënshkrimet në klub të enjten pasdite. Nëse ata nuk e arrijnë numrin e kërkuar, lëvizja do të dështojë./21Media