Këpucët prezantuan vitin e kaluar nga “Y/Project”

Këpucët prezantuan vitin e kaluar nga “Y/Project”

Një trend i ri ka marrë vëmendje të madhe për dizajnin e veçantë. Disa e cilësojnë të pazakontë.

Ato quhen “open toe” dhe këpuca është krijuar në atë mënyrë që vëmendjen e merr gishti i madh, i cili është herë i zbuluar e herë i mbuluar.

Çmimi i tyre arrin në vlerën e 1 mijë dollarëve. Këto këpucë të pazakonta u prezantuan vitin e kaluar nga “Y/Project” në koleksionin Pranverë-Verë 2018, por janë bërë popullore këtë vit pasi po përdoren në sfilata.