I ftuar në emisionin "DebatPërnime" ishte përfaqësusi i Lëvizjes Vetëvendosje, Dardan Molliqaj

I ftuar në emisionin “DebatPërnime” ishte përfaqësusi i Lëvizjes Vetëvendosje, Dardan Molliqaj

Dardan Molliqaj lidhur me qëndrimin e tyre për demarkacionin tha se janë kundër për shkak se demarkacioni në formën aktuale që është i shkel interesat e Republikës së Kosovës.

Ai tha se janë të interesuar që pas ardhjes në pushtet të fillojnë negociatat me Malin  e Zi dhe me argumentu dhe bind Malin e Zi se ky demarkim është i pa drejt.

I pyetur se çka do të veprojnë nëse nuk bindet Mali i Zi, Molliqaj tha “vazhdojmë ka plot vende në botë që nuk e kanë ende demarkimin”./21Media