Një shofer pati një tronditje kur një goma iu shkëput nga automjeti i tij dhe u rrotullua.

Në fillim të klipit automjeti shihet duke u larguar nga një dyqan i verdhë i riparimit të automjeteve, përcjell portali rtv21.tv

Xhirimet në kamerën e përparme tregojnë makinën që udhëton nëpër rrugë gati 30 minuta më vonë ndërsa shoferi mashkull i thotë një vajze dhe një djalë të ri se “ne do të shkojmë në shtëpi”.

Papritur automjeti fillon të dridhet dhe njeriu tronditet

Kamera e pasme tregon një re tymi që ngrihet nga pjesa e pasme e makinës ndërsa vazhdon të dridhet.

Një gomë shihet më pas duke “fluturuar” në anën tjetër të rrugës para se të godiste makinën e bardhë, duke dëmtuar dritën e saj të përparme./21Media