Iu sjellim disa nga momentet qesharake

Iu sjellim disa nga momentet qesharake

Ani pse stina e dimrit është një ndër më të pëlqyerat, jo rrallë përshkohet edhe me incidente të shumta. Kjo për faktin se bora dhe akulli e bëjnë pothuajse të pamundur qarkullimin e njerëzve, e në shumë raste përfundojnë me incidente, të cilat mund të përfundojnë keq.

Më poshtë iu sjellim disa nga momentet qesharake të njerëzve në stinën e dimrit e që fatmirësisht nuk përfunduan me pasoja të mëdha. Ju ftojmë t’i ndiqni!/21Media