Disa situata mjaft interesante

Disa situata mjaft interesante

Fatkeqësisht, ne kemi prirje të fshehim emocionet e vërteta në jetën tonë të përditshme dhe zemrat tona bëhen të ngurta sikur të ishin të mbuluara me një predhë.

Ky artikulli i është shkruar për të liruar ndjenjat tuaja. Ju do të jeni aq të ngazëllyer kur do të shihni një zotëri 67-vjeçar që po mbaronte në kolegj. Ju gjithashtu do të ndjeni hidhërimin e një vajze, i dashuri i së cilës ndërroi jetë vetëm 7 javë para natës së saj të mbrëmjes. Do të njihni të gjitha historitë e fshehura pas fotove dhe ato nuk do t’ju lënë indiferente./21Media

“Djali im një muajsh dhe gjyshja e tij 97-vjeçare”

“Unë jam 65 vjeç dhe sapo kam mbaruar kolegjin. Ti nuk je kurrë shumë i vjetër për të mësuar!”

“U diplomova sot në kolegj pas 15 vjetësh duke punuar me kohë të plotë dhe duke ekuilibruar jetën time. U martova, 2 vajza, ndërtuam një shtëpi. U përpoqën të bëjnë fotografi familjare pas diplomimit.”

“Në momentin që vajza ime pa për herë të parë oqeanin”

“Qëllimi im ishte që të diplomoja para se të mbushja moshën 100 vjeç. Unë e bëra duke kursyer 33 vjet”

“63 vjet më vonë dhe gjyshja ime ende mund të veshë në fustanin e saj të dasmës!”

“I dashuri im ndërroi jetë vetëm 7 javë para mbrëmjes time.”

“Disa gjëra nuk ndryshojnë kurrë.”