Ju nuk keni nevojë për një gradë fizike për të ditur në lidhje me Ligjin e Njutonit të gravitetit universal.

Kur dy trupa në univers tërheqin njëri-tjetrin me një forcë që është drejtpërdrejt proporcionale me masën e tyre e kuptojmë parimin e përgjithshëm se si funksionon graviteti – veçanërisht kur shohim diçka që duket se shkon kundër këtij ligji, transmeton rtv21.tv.

Më poshtë është një listë e fotografive që tregojnë njerëzit, objektet dhe kafshët që mendojnë se graviteti duhet të anashkalohet dhe të ndjekin rregullat e tyre të fizikës.

Padyshim që ka një shpjegim shkencor edhe për ngjarjet më të lezetshme, por kjo nuk i bën ata më pak argëtues!/21Media