Situata mjaft qesharake

Situata mjaft qesharake

Ndonjëherë jeta ju hedh dhe mund të ju çojnë në befasi. Ka momente që mund të ju bëjnë të dëshironi t’i nxirrni flokët…

Nëse ju ndodh diçka e çmendur, mos e humbni momentin, kapeni aparatin tuaj!

Bright Side mblodhi disa fotografi të incidenteve qesharake që do të testonin shëndetin e ndokujt./21Media

“Mendova se do t’u jepja bashkëpunëtorëve të mi një surprizë të këndshme.”

Çfarë pastrimi!

“Dera nuk do të mbyllet. Pse po, pyes veten?”

“Roboti im u përpoq të pastrojë rrëmujën e qenit tim.”

“Doja që pakoja të dorëzohej në derën time, jo përmes dritares time”.

“Wow”

“Vajza ime më shkroi një mesazh për Ditën e Babait. Do të dëshiroja që ajo të më dhuronte vetëm një kartë ”.

E parkuar në vendin e gabuar …