Pamjet mallëngjyese tregojnë një moment magjik, një djal i vogël i cili humbi të dyja këmbët shihet duke ecur për herë të parë drejt krahëve të gjyshes së tij.

William Reckless, katër vjeç prej kohësh ka luftuar me një infefksion shkatërrues dhe u detyrua t’i nënshtrohej trajtimeve të shumta, si dhe për fat të keq humbi të dyja këmbët.

Sidoqoftë, një video e cila është postuar së fundmi në internet tregon se William ka bërë një përparim të mahnitshëm. Ai ka veshur proteza dhe shihet duke ecur drejt gjyshes së tij.

Ajo mban krahët hapur dhe inkurajon William-in duke numëruar hapat që ai po bën.

Eja shoku , t’i mund ta bësh. Vazhdo edhe më pak më shumë”, thotë ajo.

 

View this post on Instagram

 

Giant steps for a little fighter 💪❤️ 📸 Gemma Reckless/ SWNS

A post shared by Daily Mail (@dailymail) on