Jo gjithçka shkoi mirë

Jo gjithçka shkoi mirë

Ky është momenti kur çiftit ‘turpërohet’ në ditën e dasmës. Pasi dolën nga kisha, ata provuan t’i lëshojnë dy pëllumba. Megjithatë, jo gjithçka shkoi mirë.

Nusja dhe dhëndri vendosën të lëshojnë dy pëllumbat e bardhë të fluturojnë, por ai që nusja hodhi, ra në tokë. Kjo video që u bë virale në Twitter, besohet që u realizua në Britani, transmeton rtv21.tv

Qindra njerëz e shpërndanë këtë postim, një xhirim që u shikua mbi 14 mijë herë./21Media