Kohëve të fundit temë diskutimi është bërë loja e rrezikshme "Balena Blu"

Kohëve të fundit temë diskutimi është bërë loja e rrezikshme “Balena Blu”

Edhe pse kjo lojë e rrezikshme ka arritur që të vrasë shumë fëmijë, nuk po lihen anash as batutat në lidhje me këtë faqe.

Disa persona kanë hapur llogari me emrin “Balena Blu” dhe u dërgojnë mesazhe personave të caktuar. Edhe Morena Taraku ka marrë një mesazh të tillë i cili e ka irrituar aq shumë sa ajo i ka kthyer një përgjigje.

Në foton më poshtë mund të shikoni se si është përgjigjur Morena./21Media