Nëse keni pasur dilema ese çfarë të bëni me rrobat e vjetra të cilat nuk duken mirë dhe as ju përshtaten, thjesht inspirohuni Michelle Macia.

Me talentin dhe imagjinatën e saj Michelle shndërron copa rrobat e vjetra në veshje me stil./21Media