Një banjo e vjetër mund të duket e re dhe e shtrenjtë për vetëm 12 dollarë. Një tavolinë kafeje mund të bëhet një instalacion i jashtëzakonshëm falë pasqyrave LED.

Të gjitha këto ide mund ta bëjnë hapësirën tuaj unike pa kërkuar që të shpenzoni të holla, dhe këta njerëz e dëshmojnë një gjë të tillë./21Media

“Unë thjesht bëra komoden të banjos të dukej kështu me një letër ngjitëse prej $ 11,99”.

Unë bëra një tryezë kafeje të me 600-LED programueshme!”

“Roommates mendoi se lavamani ishte njollosur përgjithmonë. U mërzita dhe e dëshmova se isha gabim ”.

“12,00 dollarë për këtë lavaman!”

“Para dhe pas një rinovimi të karrigeve! Karriget ishin falas! ”

“Shoku im dhe unë bëjmë tryeza kafeje nga kornizat e vjetra të pianos. Ky është krijimi ynë i fundit. “

“Këtë shtratin e bëra nga vaska”

Një copë druri dhe veshja me rrëshirë mund të përmirësojnë banjën tuaj.

Një karrige e thjeshtë prej druri shndërrohet në art!

“Komodë që kam bërë nga valixhet e vjetra”

“Mobilje e bërë nga bateritë e çelikut 44-gallon”

“Fqinji e ndërtoi këtë serë nga dritaret dhe dyert e vjetra.”

“Krijoi një llambë nga një lodër.”

Azhurnimi i përsosur i pasqyrës me lugë plastike.

Kam shpenzuar pak më shumë se 3 orë dhe 4 dollarë për litar, në fund fitova këtë tavolinë.”