Mot i kthjellët

Mot i kthjellët

Moti për ditën e sotme parashikohet i kthjellët në të gjithë vendin.

Sipas Shërbimit Meteorologjik Ushtarak, gjatë ditës së sotme në Shqipëri, era e vrullshme do të humbë intensitetin e saj e po kështu do të mbizotërojë dielli dhe vranësirat e lehta.

Era do të fryjë me drejtim veriperëndim-jugperëndim  2-10m/sek.

Valëzimi në det, do të jetë i forcës 2-3 me lartësi vale 0.6-1.2 metër.

QYTETET        Temperaturat në °C

Shkodër            0/11 diell

Kukës                -3/9  diell

Lezhë                2/15 diell

Dibër                 -4/6 diell

Durrës               1/15 diell

Tiranë                1/15 diell

Elbasan             1/15 diell

Berat                 0/15 diell

Vlorë                 3/16 diell

Korcë                -3/7 diell

Gjirokastër         -1/15 diell

Sarandë            5/16 diell