Temperatura më e lartë e ditës deri 33 gradë

Temperatura më e lartë e ditës deri 33 gradë

Sot nga mesi i ditës, priten disa zhvillime lokale të reve, shira lokale afatshkurtëra, kryesisht në jugperëndim, jug dhe juglindje të vendit.

Era do të jetë e lehtë dhe e moderuar, në lindje dhe juglindje.
Temperatura e mëngjesit nga 15 në 22 C, më e larta në ditë nga 30 në 33 gradë Celsius./21Media