E shtuna e thatë, por me shi në mbrëmje

E shtuna e thatë, por me shi në mbrëmje

Në pjesën më të madhe të vendit sot moti do të jetë me vranësira dhe i thatë, me një rritje të lehtë të temperaturave të ditës, ndërsa në mbrëmje dhe gjatë natës, shira afatshkurtëra.

Temperatura më e ulët do të sillet nga dy deri në gjashtë gradë, dhe më e larta e ditës nga 14 deri në 19 gradë celsius.

Temperatura më e ulët do të sillet nga dy deri në gjashtë gradë, dhe më e larta nga 14 deri në 19 gradë celsius.

Gjatë dhjetë ditëve të para të nëntorit priten periudha të shpeshta me shi dhe temperatura mbi mesatare.

Situata meteorologjike mund të jetë e pafavorshme për pacientët me sëmubdje të zemrës, ndërkaq këshillohet kujdes i veçantë për personat me sëmjndje nervore. Dhimbje reumatike dhe dhimbje koke janë të mundshme./21Media