Në mëngjes temperatura prej 10 deri 15 gradë Celsius.

Në mëngjes temperatura prej 10 deri 15 gradë Celsius.

Kjo do të shkaktojë një rënie të dukshme të temperaturës dhe fillim i reshjes se shiut.

Temperatura më e ulët do të sillet nga 10 deri në 15 gradë celsius kurse ajo më e larta e ditës deri 24 gradë.

Moti javën e ardhshme do të jetë kryesisht i ftohtë, mesatarisht i vrenjtur dhe i thatë gjatë tere javës.

Meteoropatët mund të ndiejnë nervozizëm, dhimbje koke dhe dhimbje në kocka./21Media