Sot në mëngjes mbi vendin tonë do të jetë mot i ftohtë, në disa vende acar i lehtë, kurse gatë ditës kryesisht me diell dhe më ngrohtë. Do të fryjë një erë e lehtë deri mesatare nga jugu. Temperatura e mëngjesit do të lëvizë nga minus katër deri në gjashtë gradë Celsius, kurse më e larta e ditës nga 15 deri në 20 gradë./21Media

Sot në mëngjes mbi vendin tonë do të jetë mot i ftohtë, në disa vende acar i lehtë, kurse gatë ditës kryesisht me diell dhe më ngrohtë.
Do të fryjë një erë e lehtë deri mesatare nga jugu.
Temperatura e mëngjesit do të lëvizë nga minus katër deri në gjashtë gradë Celsius, kurse më e larta e ditës nga 15 deri në 20 gradë./21Media