Binjaket “më identike në botë”, kanë zbuluar se dëshirojnë të mbesin shtatzënë nga i dashuri i tyre i përbashkët, në të njëjtën kohë.

Anna dhe Lucy DeCinque, 34 vjeç, nga Australia hanë së bashku, flenë bashkë dhe ndajnë një shtrat me të dashurin e tyre të përbashkët që nëntë vjet, Ben Byrne, 39.

Dyshja tha që po kërkojnë të ngrinë vezët e tyre në të njëjtën kohë dhe duke u përpjekur për të ngjizur duke përdorur IVF, sepse ata ‘duan të përjetojnë shtatëzëninë së bashku’, transmeton rtv21.tv.

“Ne duam ta përjetojmë shtatëzëninë së bashku”, tha Lucy, “Ne duam të provojmë gjithçka në jetë së bashku. Do të plakemi së bashku, do të vdesim së bashku, kështu do të ndodhë”, shtoi ajo.

Kur u pyetën se a do të shqetësoheshin nëse njëra prej tyre kishte djalë e tjetra vajzë, Lucy tha: Për sa kohë që ata janë të lumtur dhe të shëndetshëm.

Motrat jetojnë me të dashurin e tyre Ben dhe ndajnë të njëjtën shtrat me madhësi mbreti me partnerin e tyre të përbashkët.

Motrat përsëritën se nuk ka probleme me lidhjen e tyre të pazakontë sepse Ben merr ‘dyfishin e dashurisë’ nga binjakët./21Media