Mozaiku është punuar për nder të 28 Nëntorit

Mozaiku është punuar për nder të 28 Nëntorit

Portreti i Skënderbeut i cili u kthye në një nga veprat më të vizituara dhe më të fotografuara në Prizren me 28.11.2018 është larguar nga qendra e Prizrenit për tu vendosur me kokën poshtë në një parking afër kësaj komune.

Kjo është bërë e ditur përmes një postimi në rrjetin social, Facebook nga artisti, Besart Gashi, i cili e ka punuar këtë mozaik.

Ai është shprehur që mozaiku është hequr pa e informuar artistin fare, shkruan rtv21.tv

Artisti ka thënë që kjo gjë më së miri e tregon se si Kosova i trajton veprat e artit./21Media