Mozzik flet për dashurinë

Mozzik flet për dashurinë

Reperi nga Ferizaj,  Mozzik ishte i ftuar në show-n “Fol shqip” në RTV21, ku treguar detaje nga karrira dhe jeta e tij. Po ashtu ai përgjigjet e pyetje i shoqëroi edhe me humor. Ndër to ishte edhe kur u pyet se a ishte i dashuruar. Ai e pohoi këtë ku tha se dashuria e tij gjendet në bankë ku la të kuptohet se e ka fjalën për para.

Ndërkohë kur u pyet se sa përqind po e mendon të dashurën në ato momente ai tha se ka të dashura shumë. /21Media