Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës ka publikuar udhëzimet orientuese për personat qe do të udhëtojnë transit drejtë Kosovës dhe nga Kosova nëpër vende tjera.

Nga kjo minisitri bëjnë të ditur se në grafikat e mëposhtme  qytetarët mund t’i gjejnë detajet, meqenëse Kosova është në listën e vendeve që paraqesin rrezik të lartë. Para nisjes është e obliguar që të kontaktohen ambasadat/konsullatat më të afërta në vendin që jetoni, për t’i konfirmuar udhëzimet e publikuara./21Media