Gastronomia dhe pishinat punojnë duke respektuar masat e IKSHP-së

Gastronomia dhe pishinat punojnë duke respektuar masat e IKSHP-së

Lidhur me pushimet verore, udhëtimet në rajon dhe pakon sociale , kolegu Bahtir Cakolli ka zhvilluar intervistë me Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë Vesel Krasniqi. Ndjekim pjesë nga biseda./21Media