Suhareka në karantinë

Suhareka në karantinë

Edhe Suhareka, pas Prishtinës e Ferizajt është shpallur zonë karantine. I pari i kësaj komune, Bali Muharremaj ka njoftuar qytetarët që nuk janë në Suharekë që e kanë mundësinë të kthehen më së largu sot, deri në ora 17:00.

Fshatrat Semetisht dhe Bllacë të Suharekës janë shpallur vatra të përhapjes së Infeksionit./21Media