Skulpturat një me natyrën

Skulpturat një me natyrën

Artisti zviceran Filippo Ioco artin e tij e zhvillon në një mënyrë të veçantë. Skulpturat e tij përfshijnë trupa  të njerëzve lakurq, por që ato ia përshtat ambientit  sa që i bën një me natyrën, përcjell rtv21.tv

47-vjeçari  udhëton në vende të ndryshme të botës për t’i realizuar veprat e tij. Në vijm mund t’i shihni disa nga ato të bëra në vende si Porto Riko, Itali dhe Kaliforni./21Media

a8aa1a2a3a4a5a7