Puna e veçantë e artistit që “bashkon” surealizmin me botën reale

Puna e veçantë e artistit që “bashkon” surealizmin me botën reale

Disa i referohen praktikës së stilit të vizatimit nga Rob Gonsalves, artisti i mirënjohur nga Kanada i cili njihet si ‘surealist”. Gjithësesi, magjia e reales mund të jetë më e vlefshme.

Bashkimi mahnitës i dy botërave, asaj reale dhe të imagjinuar sjell transformime të pabesueshme që ky artist ka arritur t’i bëjë, transmeton rtv21.tv

Ai përmes punës së tij na kujton se bota mund të jetë e përfshirë nga objekte të cilat na magjepsin.

Do t’ju sjellim disa nga ilustrimet më interesante të peisazheve që ky artist ka krijuar./21Media