Selimi:Do të jemi pranë grave të cilat janë viktima të dhunës .-   Rugova: Pavarësia ekonomike është çelës për integrimin e grave.-Metaj: Pavarësia ekonomike pa dyshim që është mirëqenia për secilën femër

Selimi:Do të jemi pranë grave të cilat janë viktima të dhunës .-   Rugova: Pavarësia ekonomike është çelës për integrimin e grave.-Metaj: Pavarësia ekonomike pa dyshim që është mirëqenia për secilën femër

Ministria e Drejtësisë, Rrjeti i Grave të Kosovës dhe Shoqata “Rrjeti i Shitësve me Pakicë”, nënshkruan memorandum bashkëpunimi me qëllim krijimin e lehtësirave në punësim, të personave të strehuar në strehimoret e dhunës në familje dhe të mbijetuarat e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë./21Media