Spitalet dhe klinikat përplot me të infektuar me Covid-19, kurse problem edhe mungesa e barnave, kërkohet rritje e buxhetit për barna

Spitalet dhe klinikat përplot me të infektuar me Covid-19, kurse problem edhe mungesa e barnave, kërkohet rritje e buxhetit për barna

Përplot me të infektuar me koronavirus janë pesë klinika të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës si dhe në Spitalet rajonale në qytetet e tjera më të mëdha.

Por, problem është edhe mungesa e barnave për mjekimin e tyre. Këto institucione shëndetësore kërkojnë rritje të buxhetit për barna.(Teksti-Valmire Hoti, kamera: Gyner Muja)/21Media