Për regjistrimin e automjeteve tri ditë kohë

Për regjistrimin e automjeteve tri ditë kohë

Pandemia Covid 19 po u sjell shumë probleme qytetareve edhe sa i përket furnizimit me dokumente personale dhe regjistrimin e automjeteve. Në Agjencinë për regjistrim Civil nuk ka tabela për automjeteve, Kurse shofereve u duhen së paku tri ditë për regjistrimin e automjeteve. Në këtë teme kolegu Bahtir Cakolli, zhvilloi një bisede me drejtorin e kësaj agjencie, Bekim Hoxhën./21Media