Murali shpërfaq potencialin e vajzave dhe të ardhmen e tyre

Murali shpërfaq potencialin e vajzave dhe të ardhmen e tyre

 Sot në Prishtinë u bë firmosja e muralit “Vulose”. Autorja e kësaj vepre artistike, Alketa Xhafa Mripa, thotë se simbolikisht e vulosën të ardhmen e barabartë për vajzat e Kosovës. Ngjarja u zhvillua në Ditën Ndërkombëtare të Vajzave./21Media